Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiewoning

Ideale accommodatie voor elke doelgroep

Een ideale accommodatie voor elke doelgroep, dan heb je het over een vakantiewoning. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, er is ruimte genoeg voor een familie met kinderen. Maar ga je alleen met je partner op vakantie? Ook dan is een vakantiewoning aan te raden. Deze accommodatie is perfect omdat je altijd alle faciliteiten bij de hand hebt. Deze accommodatie is altijd gesitueerd op een vakantiepark, waar je een supermarkt en een zwembad vindt. Al is een zwembad al reden genoeg om je niet te vervelen, heeft een vakantiepark vaak ook sportvelden. Ideaal!

Je hoeft van huis niks meer dan je persoonlijke spullen mee te nemen, want een vakantiewoning is van top tot teen ingericht. Het staat helemaal voor je klaar als je aankomt. Alleen even de auto uitladen en je bent klaar!

Faciliteiten van een vakantiewoning

Vakantiewoningen zijn op elk vakantiepark en in elk land ongeveer hetzelfde. Vaak bestaan ze uit een bungalow of een appartement, op de eerste of de tweede verdieping. Daarbij heb je altijd een ruime tuin met een terras, of een balkon. Hier kun je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat goed vertoeven. Er is altijd een tuinset aanwezig waar je lekker aan kunt relaxen. Of het nou voor je ontbijt of diner is, hier vermaak je je wel.

Elke vakantiewoning heeft een volledig ingerichte keuken met een woon- en zithoek. Heerlijk om even uit de warmte te stappen en te genieten van de rust en koelte.

Er zijn vaak twee of meer slaapkamers aanwezig, afhankelijk van de grootte van de woning. De badkamer is uitgerust met een toilet, een wastafel en een douche. In sommige woningen komt het ook voor dat er een apart toilet is, maar ook dat is afhankelijk van de grootte.

Ons aanbod aan vakantiewoningen bekeken en toch wat meer inspiratie nodig? Bij Andiamo vind je een ruim aanbod aan vakantieparken op Sardinië, waar je tevens prachtige vakantiewoningen vindt. 

Sardinië.nl