Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Lodgetent

Een perfecte mix van een tent en een huisje!

Op en top glamping: dat doe je in een lodgetent. Deze accommodatie is perfect voor families die niet meer in een standaard tent willen slapen, maar die op zoek zijn naar net dat beetje meer luxe en comfort. En dat vind je zeker in deze accommodatie. Het heeft een uitstraling van een tent, maar alle gemakken van een huisje. Oftewel, een perfecte mix van beide!

Interieur van de Lodgetent

Ook al slaap je onder een tentdoek, als je de gemakken van een huisje wilt, dan krijg je die natuurlijk. Je hebt bijvoorbeeld een eigen keuken die volledig is ingericht. Geen glazen en bestek meer meenemen.

Je slaap in aparte slaapvertrekken, waar ook de bedden al klaarstaan. Het tijdperk van slapen op een luchtbedje is als je overnacht in één van de glamping accommodaties. Het ene slaapvertrek heeft namelijk een groot tweepersoonsbed en het ander heeft een eenpersoonsbed en een stapelbed.

Een badkamer kan dan natuurlijk niet ontbreken. Je hebt een douche en een toilet in de tent. Een gek idee, maar toch is het zo. Je hoeft niet meer met je toilet de camping over te lopen om te douchen. Dat kan nu in je eigen tent.

Een ideale accommodatie voor jouw welverdiende vakantie! Wanneer ga jij de lodgetent uitproberen?

Sardinië.nl