Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Lodgesuite

Dé accommodatie voor de echt glamping vakantie

Glamperen in de Lodgesuite, dat is garantie voor een heerlijke vakantie! De Lodgesuite is een ruime accommodatie die tot het segment ‘glamorous kamperen’ behoort. Waar luxe en comfort voorop staat en waar je een onvergetelijke vakantie in gaat vieren. Een accommodatie voor het hele gezin, waar aan iedereen is gedacht.

Interieur van de Lodgesuite

Er is niet alleen gedacht aan een ruime tent waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, maar er is ook extra aandacht aan de ouders besteedt. De slaapvertrekken zijn ruime ruimtes die luxe uitstralen. Er is een groot hemelbed om de romantiek te benadrukken. Als je dat al verbaast, wacht maar af, want je er is zelfs een losse badkuip.

De kinderen hebben een geheel eigen Junior Lodgetent. Deze wordt naast de grote tent geplaatst en daar hebben de kinderen een eigen plekje. Wat een avontuur!

Naast de ruime slaapvertrekken is er een volledig uitgeruste keuken en heb je een eigen douche, wastafel en toilet. Je hoeft dus niet meer midden in de nacht de camping over te hollen, op zoek naar toilet. Je hebt alles binnen handbereik.

Buiten kun je op de veranda genieten van het heerlijke weer. De veranda is volledig uitgerust met een tuinset en ligstoelen. Ideaal!

Kortom; de Lodgesuite is een heerlijke accommodatie, er is voor ieder wat wils!

Sardinië.nl