Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Hybridlodge Clever

De perfecte combinatie van een stacaravan en tent!

Deze combinatie van een stacaravan en een tent is een echte glamping accommodatie! Een accommodatie op de camping waar je luxe en comfortabel in verblijft. Door het uiterlijk, met veel hout, is de Hybridlodge Clever een echte lodge en heeft het niets meer weg van een traditionele tent. En toch verblijf je midden op de camping. De lodge ligt iets hoger, waardoor je mooi overzicht over de camping krijgt.

De accommodatie is voor elke doelgroep geschikt. Terwijl je als ouders lekker een boek leest op de veranda of geniet van een wijntje, spelen de kinderen in de speeltuin van het vakantiepark of de camping.

Interieur van de Hybridlodge Clever

Van binnen heeft de Hybridlodge Clever een luxe uitstraling, terwijl het toch comfortabel is ingericht. Er kunnen met gemak vijf personen verblijven. Die worden verdeeld over twee ruime slaapkamers. Eén heeft een kingsize tweepersoonsbed en de andere heeft drie losse bedden.

De lodge heeft een luxe badkamer met een luxe douche, een wastafel en toilet. Je hoeft dus niet meer de camping over te rennen midden in de nacht als je naar het toilet moet. Ideaal! De badkamer heeft tevens twee grote spiegels.

De keuken en het zitgedeelte zijn aan de voorkant van de lodge te vinden, aan de veranda.

Tot slot, als je het over luxe hebt in een warme regio als Sardinië, dan kan airconditioning natuurlijk niet ontbreken, dat is ook aanwezig! Hetzelfde geldt voor een kachel, mochten de avonden toch nog iets frisser zijn dan je had gedacht.

Sardinië.nl