Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Glamptent

Genietend van de ruimte en het buitenleven!

De glamptent is een typische accommodatie is het glamping segment. Deze trend op kampeergebied zie je de laatste steeds meer terug en met goede reden. Wie wil er nou niet lekker luxe op een camping verblijven? En daar heb je een glamptent voor.

Deze grote tent is een vernieuwde en luxere versie van de bungalowtent. Deze is alleen een stuk groter, hoger en ruimer. Maar het belangrijkste aspect van de bungalowtent is nog altijd blijven bestaan: het buitenleven. Want dat heb je bij een glamptent ook. Het gevoel van het traditionele kamperen heb je nog steeds, alleen kampeer je nu in alle luxe!

Interieur van de Glamptent

Voor families is deze accommodaties zeker een aanrader, er passen maximaal 6 personen in de glamptent. De tent heeft drie vertrekken, maar je kunt er vier van maken als dat nodig is.

Er zijn twee ruime slaapvertrekken, waarvan er één een tweepersoonsbed heeft en de andere drie eenpersoonsbedden. Willen de kinderen liever niet allemaal bij elkaar slapen? Dan kun je in dit vertrek een doek ophangen, waardoor er twee ontstaan. Ideaal! Er kan een veldbed bij worden geplaatst als er wordt geboekt voor 6 personen.

Aan de voorzijde van de glamptent is een woongedeelte en vind je ook de keuken. Deze is volledig uitgerust met een gasfornuis en een koelkast. Eten kun je natuurlijk in de zithoek doen, maar het is ook heerlijk om buiten op het terras te eten. Daar staat een tuinset met ligstoelen en een barbecue voor je klaar!

Er is geen badkamer aanwezig, het sanitair van de camping is uiteraard beschikbaar.

Sardinië.nl