Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Bungalowtent

Het echte kampeergevoel in een volledig ingerichte tent middenin de natuur!

Het traditionele kamperen komt helemaal terug met de bungalowtent. Een accommodatie waar je middenin de natuur zit, waar je echt overnacht in een tent en waar het nostalgische gevoel van kamperen helemaal tot je komt. Maar er is één groot voordeel, je hoeft je eigen tent niet meer te checken op gaten, goed in te pakken en op de camping op te zetten. De bungalowtent staat namelijk kant en klaar als je op de camping komt.

De bungalowtent heeft een oppervlakte van 25m² en is een ideale accommodatie voor een familie. Er passen maximaal zes personen in deze accommodatie, waar je met z’n allen kunt genieten van de open lucht en het heerlijke weer.

Interieur van de bungalowtent

De tent is verdeeld in drie vertrekken. Aan de voorkant vind je de keuken die volledig is ingericht. Je hebt een koelkast, een gasfornuis en een zitgedeelte. Natuurlijk snappen wij en de campingeigenaren ook dat je veel liever buiten zit, in het prachtige weer. Daarom staat er voor de camping een tuinset voor je klaar. Voor de echte genieters zijn er twee ligstoelen, lekker om aan het eind van de middag even een dutje te doen in de warmte.

Als het donker wordt in de avonden hoef je je geen zorgen te maken of je wel genoeg licht hebt. Er is elektrische verlichting aanwezig.

Achterin de tent vind je twee slaapvertrekken. In de ene staat een tweepersoonsbed en in de andere staan drie losse bedden. Voor een eventuele zesde persoon kan er nog een veldbed geplaatst worden.

Ga jij ook deze zomer vakantie vieren in een compleet ingerichte bungalowtent?

Sardinië.nl