Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Appartement

Voor een relaxte vakantie

Een appartement is een heerlijke accommodatie voor elke doelgroep. Families met kinderen, stellen of ouderen, iedereen heeft met een appartement een ideale accommodatie. In de zomer met de volle zon kun je even ontsnappen aan de hitte, maar als het regent kun je je ook prima binnen vermaken!

Je hebt alle faciliteiten in de buurt, want appartement staan altijd op vakantieparken. Als de kinderen even in de speeltuin willen spelen, kan dat makkelijk. Via het balkon kun je ze goed in de gaten houden. Als je net dat ene ingrediënt bent vergeten in de supermarkt, kun je die nog snel even halen in de supermarkt op het park. Wil je tafeltennissen of zwemmen? Dan kun je ook die faciliteiten van het park gebruiken. De ligging is altijd prettig.

Interieur van een appartement

Appartement zijn altijd totaal ingericht. Je beschikt over een keuken met een gasfornuis, koelkast en vaak ook een magnetron. Alle potten en pannen zijn aanwezig, dus je hoeft niets van huis mee te nemen.

Er zijn twee of meer slaapkamers waar de vaste bedden al instaan. Het kan zijn dat je bedlinnen zelf mee moet moeten, maar dit staat altijd vermeld bij de informatie van de aanbieder. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en toilet. Afhankelijk van de grootte van het appartement, zijn er in sommige zelfs twee toiletten aanwezig.

De nodige ontspanning en rust vind je op het terras of balkon. Hier geniet je van je ontbijtje in de ochtend of van je wijntje in de avond.

Er is voor ieder wat wils!

Sardinië.nl