Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Selectcamp

Heerlijk uitgerust op vakantie!

Ben je op zoek naar een luxe kampeerervaring en laat jij liever je eigen tent of caravan thuis? Huur dan een accommodatie bij Selectcamp. Van grote tenten tot aan mobilhomes, de keuze is reuze! En het fijne is dat de bestemmingen van alle gemakken voorzien zijn. Je hoeft dus niet bepakt en bezakt op reis.

Glamping op de camping

Heerlijk meteen je intrek nemen in je accommodatie, maar toch de sfeer van een camping: dat is glamping. Huur bijvoorbeeld een volledig ingerichte lodgetent met eigen keuken en sanitair. Zo kun je de regionale streekproducten gemakkelijk zelf uitproberen en wie weet heb jij een mooi nieuw recept voor thuis. Lekker terugdenken aan die fijne zomeravonden op Sardinië op je eigen terras. Op de campings van Selectcamp zijn bovendien veel voorzieningen aanwezig. Even een frisse duik in het zwembad of een drankje doen in de bar en de kinderen naar de miniclub. Een lekker uitgerust gevoel.

Selectcamp is opgericht door Loek van Loo en sinds 1992 specialist in het verzorgen van luxe campingvakanties. Selectcamp kenmerkt zich door de persoonlijke aanpak en ontzorgen, zodat jij je de hele vakantie nergens druk over hoeft te maken. De bijbehorende slogan van Selectcamp is: ‘with the personal touch’.

Sardinië.nl