Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

4x waarom een vakantie naar Sardinië een goed idee is

Er zijn maar weinig mensen die “nee” zeggen tegen een vakantie naar Sardinië. Dit paradijs op aarde heeft alles waar je naar op zoek bent en weet ieder soort vakantieganger te charmeren voor een verblijf. Paraderen over de hagelwitte stranden, cultuur snuiven in de levendige steden en struinen door de prachtige natuur. Op dit eiland beleef je een vakantie uit duizenden. Benieuwd naar nog meer redenen waarom een vakantie naar Sardinië een goed idee is? Lees dan snel met ons mee.

waarom een vakantie naar Sardinië een goed idee is
Foto van Kire via Unsplash

1. Rust in overvloed

In tegenstelling tot Sicilië heeft het massatoerisme Sardinië nog niet bereikt, waardoor je hier aan het juiste adres bent voor rust, ruimte en privacy. Precies waar je naar op zoek bent tijdens een vakantie! Zeker buiten het hoogseizoen lijkt het haast alsof je op een privé eiland verblijft. Geniet in alle kalmte op de mooiste stranden vergezeld door een schijnende zon en helderblauw water.

2. Eten waar je je smaakpapillen een plezier mee doet

Smeuïge pizza, pasta waar je van kunt blijven eten en traditionele lasagne: wie houdt er nu niet van Italiaans eten? Natuurlijk smaakt dat het lekkerst op Italiaanse bodem, dus wanneer je op Sardinië bent moet je natuurlijk genieten van al het lekkers. Het eiland barst van de steengoede restaurants waar je op een ware smaakbeleving wordt getrakteerd.

waarom een vakantie naar Sardinië een goed idee is
Foto van Klara Kulikova via Unsplash

3. Dichtbij huis

Sardinië is dé perfecte vakantiebestemming dichtbij huis. Na een korte vlucht van slechts twee uur sta je al op het eiland dat Caribisch aanvoelt! Naast prachtige stranden heeft dit eiland nog meer in petto om je te voorzien van de ultieme vakantiebelevenis. Bewonder de Sardijnse natuur of maak een uitstapje naar een van de middeleeuwse stadjes om kennis te maken met de historie van het eiland.

4. Aangename temperaturen

Met deze koude temperaturen verlang je vast naar zon op je huid. Gelukkig zit je daarvoor het grootste gedeelte van het jaar goed op Sardinië! De zon laat zich hier regelmatig zien en met een gemiddelde jaartemperatuur van 21°C is het hier prima toeven. Pak je spullen en haast je dus naar dit Italiaanse eiland om aan de Nederlandse winter te ontsnappen!

waarom een vakantie naar Sardinië een goed idee is
Foto van Diego PH via Unsplash

Dit waren de vier redenen waarom een vakantie naar Sardinië een goed idee is. Staat een bezoek op jouw bucketlist?

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Sardinië.nl