Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

4 spaartips voor een extra vakantie naar Sardinië 

Ben je het thuis zitten wel zat en zou je graag nog een extra vakantie willen plannen dit jaar? Dat snappen wij maar al te goed! Door de coronacrisis zitten we veel meer thuis dan anders en dat is natuurlijk zonde. Veel mensen hopen op een extra vakantie in het naseizoen om er toch nog even tussenuit te kunnen. Ook Sardinië is een populaire bestemming voor het naseizoen. Het is hier dan nog lekker weer en de bezienswaardigheden zijn allemaal nog geopend. Zou jij ook graag een extra vakantie naar Sardinië willen boeken, maar heb je daarvoor nu nog geen geld? Lees dan zeker even onze spaartips.

extra vakantie naar Sardinië

Foto van Massimo Virgilio via Unsplash

1. Krijg inzicht in je inkomsten en uitgaven

Globaal weet je waarschijnlijk wel welk geld er maandelijks in gaat en welk geld je kwijt bent, maar hou je dit ook precies bij? Dit kan handig zijn om te weten hoeveel geld je maandelijks opzij kunt leggen, maar ook om extra geld te besparen. Waar geef je bijvoorbeeld je geld aan uit naast aan vaste kostenposten zoals de huur of de hypotheek? Vaak is er via je bank een optie om inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven. Bij ABN AMRO kun je hiervoor bijvoorbeeld een speciale app downloaden. Zo kom je er misschien achter dat je maandelijks geld uitgeeft aan een abonnement dat je niet meer gebruikt of aan een dure verzekering waarop je kunt besparen.

extra vakantie naar Sardinië sparen

Foto van Scott Graham via Unsplash

2. Bespaar op je energierekening

Nu we een lange periode thuis hebben gewerkt en ook de komende tijd nog veel tijd thuis doorbrengen is het slim om je energierekening eens onder de loep te nemen. Wat betaal je hier eigenlijk maandelijks voor en op welke manier is je energierekening opgebouwd? Energie vergelijken is makkelijk met de energievergelijker van Energieleveranciers.nl. Zo zie je precies hoe duur energie is bij verschillende leveranciers in jouw regio en zie je in een oogopslag wat je kunt besparen op je rekening.

extra vakantie naar Sardinië

Foto van Karsten Würth via Unsplash

3. Zet maandelijks een bedrag opzij

De makkelijkste manier om geld te sparen is door maandelijks een bedrag opzij te zetten voor je vakantie. Weet je bijvoorbeeld nu al dat je in het naseizoen op vakantie wilt? Kijk dan eens welk bedrag er nodig is voor een leuke vakantie op Sardinië. Stel een spaardoel in op je spaarrekening en zorg ervoor dat je dit doel behaald hebt, voordat je op vakantie gaat naar Sardinië. 

extra vakantie naar Sardinië

Foto van Micheile Henderson via Unsplash

4. Bespaar op je accommodatie en tickets

Dit jaar kun je extra besparen op je accommodatie en tickets doordat er nog weinig vakanties geboekt zijn. Veel touroperators hanteren hoge kortingen voor hun vakantiebestemmingen. Bovendien gelden er momenteel flexibele annuleringsvoorwaarden en soepele regelingen voor de aanbetaling, waardoor u uw plannen nog makkelijk kunt wijzigen. Beslist de overheid bijvoorbeeld toch dat je vakantie naar Sardinië niet door kan gaan? Dan is het wel zo handig om deze te kunnen annuleren en je geld terug te krijgen. Ook kun je vaak geld besparen op de locatie zelf door tickets bijvoorbeeld vooraf online te reserveren voor bezienswaardigheden en attracties waarvan je nu al weet dat je ze wilt bezoeken tijdens je vakantie op Sardinië. 

extra vakantie naar Sardinië

Foto van Michael Makarenko via Unsplash

Heb jij nog handige tips om te sparen voor een welverdiende extra vakantie? Laat het ons weten!

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

10

Residence Li Troni

Familie van Adrichem, 16 mei 2019

Een echte aanrader!

Ervaring

hele mooie appartement en niet heel groot complex. Aardige eigenaren. Staan wasmachines gratis ter beschikken en zelf 4 bbq staan er ter beschikking. echt een aanrader

Tips in de omgeving

lekker vrij in de natuur maar met de auto zit je overal zo

Bezocht Residence Li Troni in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Sardinië.nl