Onderdeel van Blogs4TravelAlle sites
Bekijk je favorieten Favorieten
  • Volg Sardinië.nl

Samenwerken

Wil jij ook dat jouw bestemming op de website van Sardinië komt en ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Dan zit je hier zeker weten goed! Wij bereiken maandelijks een grote groep mensen die net als wij een groot fan zijn van Sardinië. Niet alleen via onze website, maar ook op ons Instagram kanaal. Ons doel is om mensen te inspireren met al het moois dat dit eiland te bieden heeft. De leukste vakantieparken, campings of villa’s en de mooiste steden en dorpen vind je op deze website.

Vind jij dat jouw bestemming hier ook tussen moet staan? Dat kan! We bieden meerdere mogelijkheden voor een samenwerking.

Tegen een vast bedrag per jaar (van 1 oktober tot 30 september) kunnen wij jouw bestemming op onze website plaatsen, om boekingen voor jouw te genereren. Er is geen sprake van een commissie of een abonnement, maar je betaalt één keer een vast bedrag. Wij kunnen ook tegen een mooie prijs jouw bestemming extra promoten of onze Instagram.

Ben jij geïnteresseerd om met ons samen te werken wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen je binnen drie werkdagen een reactie sturen.

Samenwerken met Sardinie.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel op social media

Sardinië.nl