Onderdeel van Blogs4TravelAlle sites
Bekijk je favorieten Favorieten
  • Volg Sardinië.nl

Over ons

Op zoek naar inspiratie over het prachtige eiland van Italië? Dan ben je hier aan het goede adres. Sardinië.nl wil jouw als vakantieganger inspireren om een bezoek te brengen aan Sardinië om de mooie cultuur en natuur te ontdekken. Op deze website vind je het aanbod in campings en vakantieparken waar jij de vakantie van je leven gaat beleven. De keuze om te overnachten in een vakantiewoning of een stacaravan is aan jou! Op Sardinië.nl vind je jouw oplossing voor een perfecte vakantie!

Wij willen de vakantieganger inspireren om dit bijzondere eiland van Italië te ontdekken. Op zoek naar nieuwe plaatsen, genieten van de azuurblauwe zee en de hagelwitte stranden en de lokale keuken proeven, dat kun je het best in Sardinië.

Blogs4Travel

Als onderdeel van Blogs4Travel willen we vakantiegangers inspireren om de mooiste bestemmingen te bezoeken. Sardinie.nl maakt samen met onder andere sicilie.nl, cotedazur.nl en glamping.nl deel uit van het portfolio van Blogs4Travel.

Blogs4Travel is een online adviesbureau dat bedrijven en bloggers, vloggers en social influencers in de reiswereld verbindt door de kracht van content. Met onze labels, of labels van klanten, zetten we nieuwe communities op om bedrijven en bloggers dichter bij elkaar brengen.

logo-blogs4travel

Sardinië.nl