Onderdeel van Blogs4TravelAlle sites
Bekijk je favorieten Favorieten
  • Volg Sardinië.nl

Pastelkleurige gebouwtjes met blauwe luikjes!

Naar de aanbieder »

Isola Tavolara, Noord, Olbia

Residence Village Lu Nibareddu is een rustig gelegen vakantiepark op een heuvel met een adembenemend uitzicht op de baai van Porto Taverna.

Naar de aanbieder »

Residence Village Lu Nibareddu

Een rustig gelegen vakantiepark met uitzicht op de baai van Porto Taverne!

Residence Village Lu Nibareddu is een rustig gelegen vakantiepark met uitzicht op de baai van Porto Taverne. De vakantiewoningen liggen verspreid rondom een centraal plein. Alle vakantiewoningen beschikken over een eigen overdekt balkon of terras met tuinmeubilair. Village Lu Nibareddu past uitstekend in de ongerepte natuurlijke omgeving met haar pastelkleurige gebouwtjes en blauwe luikjes!

Het prachtige strand van Porto Taverna ligt op ca. 1 km. Er gaat een gratis shuttlebus naar het strand.

De faciliteiten van Village Lu Nibareddu

Op het park tref je een heerlijk zwembad voor de nodige verkoeling, met een fijn zwembadterras waar je kunt relaxen. De dagelijkse boodschappen kun je halen in de minimarkt vlakbij het park. Geen zin om te koken? Het restaurant is het hele seizoen geopend voor een lekker hapje eten, en ligt aan het strand. ’s Avonds kun je een lekker drankje doen bij de strandbar! Op het park zelf vind je daarnaast ook nog een tennisbaan en spelletjesruimte. Met daarbij de verschillende watersportopties bij het strand is vervelen geen optie!

Naar de aanbieder »

Kenmerken

  • Rustig gelegen vakantiepark
  • Zwembad voor verkoeling
  • 1 km van het witte strand

Deel op social media

Sardinië.nl